• Balkan üsulu balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10411

Tarix : 24.09.2014, 14:00

Bölmə : Balıq yeməkləri, Şorbalar, Foto reseptlər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 suf balığı
8 xırda pomidor
2 yerkökü
4 bolqar bibəri
2 soğan
kəvər
kərəviz kökü
1 baş sarımsaq
1 çili istiotu (yaxud acı istiot)
göyərti

Hazırlanması:
Balığın başını kəsin, yuyun, bıçaqla filesini ayırın.

Bulyon üçün: balığın sümüklərini, quyruğunu, başını (bir sözlə, artıqlarını) bir qazana yığın, su tökün, qaynamağa qoyun. Kəfini yığandan sonra kəvər, yerkökü və çili istiotu əlavə edin. Vam odda bişirin. Süzün.

Soğanı xırda doğrayın. Tavada qızardın. Xırda doğranmış yerkökünü, kərəvizi, şirin və acı bibərləri əlavə edin. Yumşalanda doğranmış pomidorları əlavə edin. Suyunu azca çəkəndən sonra göyərti və bir baş sarımsağın yarısını təmizləyib, xırdalayıb əlavə edin.

Bulyonu tavaya əlavə edin. Duz vurun. Qazanın qapağını örtüb, 15-20 dəqiqə qaynadın. Balığın filesini doğrayıb əlavə edin. 5-7 dəqiqəyə bişəcək. Ocaqdan götürüb üzərinə doğranmış göyərti və sarımsaq əlavə edin.
Balkan üsulu balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balkan üsulu balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balkan üsulu balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balkan üsulu balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balkan üsulu balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balkan üsulu balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balkan üsulu balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balkan üsulu balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balkan üsulu balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balkan üsulu balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balkan üsulu balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balkan üsulu balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balkan üsulu balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balkan üsulu balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balkan üsulu balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balkan üsulu balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balkan üsulu balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, doğranmış, göyərti, Balığın, istiotu, filesini, sarımsaq, başını, sonra, xırda, yerkökü, kəvər, çəkəndən, pomidorları, Suyunu, sarımsağın, təmizləyib, yarısını, Yumşalanda, bibərləri
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN