• Krevetkalı-almalı salat resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 367

Tarix : 16.02.2018, 23:40

Bölmə : Balıq yeməkləri, Salatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
alma – 4 ədəd
qaynadılmış krevetka - 100 qram, krevetkanı çox sevənlər miqdarını artıra bilərlər.
qoz ləpəsi - 100 qram
limon şirəsi - 1 çay qaşığı
mayonez 2-3 xörək qaşığı

Hazırlanması:
Krevetkanı salat kasasına tökün, almanı nazik dilimləyin. Limon şirəsini eyni ölçüdə adi su ilə qarışdırın və almanın üzərinə səpin. Qoz ləpəsini xırdalayıb, salata əlavə edin. İnqrediyentləri yaxşı qarışdırın, mayonez qatın. Dadların bir-birinə qarışması üçün salatı 30 dəqiqə soyuducuda saxlayın.

Nuş olsun!

Etiketlər: qarışdırın, mayonez, qaşığı, ləpəsini, xırdalayıb, salata, əlavə, səpin, üzərinə, ölçüdə, olsun, almanın, İnqrediyentləri, saxlayın, qarışması, salatı, dəqiqə, birinə, Dadların, şirəsini
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica