• Krevetkalı-almalı salat resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 772

Tarix : 16-02-2018, 23:40

Bölmə : Balıq yeməkləri / Salatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
alma – 4 ədəd
qaynadılmış krevetka - 100 qram, krevetkanı çox sevənlər miqdarını artıra bilərlər.
qoz ləpəsi - 100 qram
limon şirəsi - 1 çay qaşığı
mayonez 2-3 xörək qaşığı

Hazırlanması:
Krevetkanı salat kasasına tökün, almanı nazik dilimləyin. Limon şirəsini eyni ölçüdə adi su ilə qarışdırın və almanın üzərinə səpin. Qoz ləpəsini xırdalayıb, salata əlavə edin. İnqrediyentləri yaxşı qarışdırın, mayonez qatın. Dadların bir-birinə qarışması üçün salatı 30 dəqiqə soyuducuda saxlayın.

Nuş olsun!
Etiketlər: qarışdırın, mayonez, qaşığı, ləpəsini, xırdalayıb, salata, əlavə, səpin, üzərinə, ölçüdə, olsun, almanın, İnqrediyentləri, saxlayın, qarışması, salatı, dəqiqə, birinə, Dadların, şirəsini
BİZİ İZLƏYİN