• Balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 45109

Tarix : 11.11.2014, 23:00

Bölmə : Balıq yeməkləri, Şorbalar, Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi (4 litrlik qazan üçün):
1 kq balıq (istənilən, məsələn, suf balığı)
800 q kartof
150 q yerkökü
150 q soğan
cəfəri və ya kərəviz
5-7 ədəd qara dənəvər istiot
3-4 ədəd dəfnə yarpağı
duz
istiot
göyərti
Balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT


Hazırlanması:
Balığı təmizləyin. Başını və quyruğunu kəsib üzərinə su tökün, 25-30 dəqiqə qaynadın. Sonra onları çıxarın (şorba üçün onlar gərək olmayacaq, amma istəyən saxlaya bilər). Bulyonu süzün.
Balığı doğrayın. Soğanı xırda doğrayın. Yerkökünü sürtgəcin orta gözündən keçirin. Kartofu kubik doğrayın.
Qaynayan bulyona kartofu əlavə edin, duz, istiot vurun. Qaynamağa başlayanda balığı əlavə edin. 15 dəqiqə qaynadın. Əvvəl yerkökünü, sonra soğanı əlavə edin (yerkökü və soğanı əvvəlcədən qovura da bilərsiniz). 5-7 dəqiqə qaynadın.
Dəfnə yarpağı, cəfərinin köklərini və yaxud kərəviz, qara dənəvər istiot əlavə edin. 25-30 dəqiqə dəmdə saxlayın.
Süfrəyə verərkən üzərinə xırda doğranmış göyərti səpin.
Balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT

Balıq şorbası resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!


Etiketlər: dəqiqə, əlavə, istiot, doğrayın, qaynadın, yarpağı, dənəvər, göyərti, Balığı, kərəviz, xırda, üzərinə, balığı, yerkökü, soğanı, Əvvəl, gözündən, başlayanda, Qaynamağa, kartofu
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN