• Qarğıdalı souslu səkkizayaqlı ilbiz resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 825

Tarix : 11-07-2016, 10:00

Bölmə : Balıq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 1-2


Tərkibi:
1 kq. səkkizayaqlı ilbiz
4 xörək qaşığı mayonez
1 desert qaşığı qarğıdalı dənəsi
1 xörək qaşığı incə doğranmış şüyüd

Hazırlanması:
Səkkizayaqlı ilbizi təmizlənmiş və ya dondurulmuş olaraq alın.
Səkkizayaqlı ilbizi bir qazana qoyun.
8 xörək qaşığı su əlavə edib, qazanın qapağını bağlayın.
Çox batıq atəşdə yumşalana qədər 1,5 saat bişirin.
Suyum süzüb, soyumağa buraxın.
Sousu üçün: mayonez, qarğıdalı dənəsi və doğranmış süyüdü qarışdırın.
Sousu iri doğranmış ilbizə əlavə edib qarışdırın.
Soyuq olaraq süfrəyə təqdim edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, doğranmış, xörək, Səkkizayaqlı, ilbizi, olaraq, qarışdırın, Sousu, əlavə, mayonez, qarğıdalı, dənəsi, buraxın, soyumağa, Suyum, bişirin, ilbiz, süzüb, səkkizayaqlı, təqdim
BİZİ İZLƏYİN