• Balıqlı şorba resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11060

Tarix : 17.01.2017, 20:00

Bölmə : Balıq yeməkləri, Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6

Şef / Mənbə : Günel




Tərkibi:
Balığın başı və quyruğu (müxləlıf balıq ola bilər, məndə qızıl balıq idi)
Yumru istiot
Kərəviz
Baş soğan
Keşniş tumu
Dəfnə yarpağı
Limon suyu(zovgə görə)
Kartof
Kök

Hazırlanması:
Balığı və bütün edviyyaları qazana goyuruq. Soğanı təmizdəyib, bütov içinə əlavə edirik. Qapağı bağlamamış 20-30 dəq. bişiririk. Bulyonu süzürük,ancaq bulyon qalmalıdır. Bulyonun içinə kesilmiş kartof və kök elavə edirik. Duz səpirik. Balığın əti varsa onu da edirik. Tərəvəzdər hazır olanda, altını söndürün

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: edirik, içinə, balıq, Balığın, süzürük, ancaq, Bulyonu, bulyon, bağlamamış, əlavə, Qapağı, qalmalıdır, bişiririk, kesilmiş, hazır, olanda, altını, söndürün, Tərəvəzdər, varsa
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN