• Balıqlı şorba resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6502

Tarix : 17.01.2017, 20:00

Bölmə : Balıq yeməkləri, Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6

Şef / Mənbə : Günel


Tərkibi:
Balığın başı və quyruğu (müxləlıf balıq ola bilər, məndə qızıl balıq idi)
Yumru istiot
Kərəviz
Baş soğan
Keşniş tumu
Dəfnə yarpağı
Limon suyu(zovgə görə)
Kartof
Kök

Hazırlanması:
Balığı və bütün edviyyaları qazana goyuruq. Soğanı təmizdəyib, bütov içinə əlavə edirik. Qapağı bağlamamış 20-30 dəq. bişiririk. Bulyonu süzürük,ancaq bulyon qalmalıdır. Bulyonun içinə kesilmiş kartof və kök elavə edirik. Duz səpirik. Balığın əti varsa onu da edirik. Tərəvəzdər hazır olanda, altını söndürün

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)

Etiketlər: edirik, içinə, balıq, Balığın, süzürük, ancaq, Bulyonu, bulyon, bağlamamış, əlavə, Qapağı, qalmalıdır, bişiririk, kesilmiş, hazır, olanda, altını, söndürün, Tərəvəzdər, varsa
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica