Tərkibi:Qızıl balıq – 100 qr
Pomidor – 1 ədəd
Xiyar – 1 ədəd
Qırmızı baş soğan – 1 ədəd
Cəfəri
Kahı yarpaqları
Kokteyl sousu üçün: Ketçup – 2 x.q.,
portağal və limon şirəsi – hərəsindən 1 x.q.
Hazırlanması:Sousu hazırlamaq üçün portağal və limondan şirə sıxılır, üzərinə mayonez və ketçup əlavə edilib qarışdırılır. Çörəyin arası açılır, üzərinə xırda doğranılmış cəfəri səpilir, pomidor dilimləri ( su salmasın deyə içi çıxarılır), parçalara bölünmüş qızıl balıq, kahı yarpağı, halqavari doğranılmış xiyar, baş soğan (Acı və qoxulu olmasın deyə pərdələri çıxarılır, halqavari doğranılır, duzda ovxalanaraq acısı çıxarılır, iliq suda yuyulur və suyu tam çəkiləndən sonra sendviçə əlavə olunur. Ona görə də prosesə birinci soğanla başlayın) və sous əlavə olunub bağlanılır.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, çıxarılır, üzərinə, halqavari, portağal, doğranılmış, soğan, balıq, olmasın, qoxulu, pərdələri, duzda, doğranılır, xiyar, yarpağı, Pomidor, parçalara, bölünmüş, qızıl, ovxalanaraq