• Tuna balığından sendviç resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 679

Tarix : 9.05.2017, 17:00

Bölmə : Balıq yeməkləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Pide çörəyi – 1 ədəd
Kök – 1 ədəd
Tuna balığı (konservləşdirilmiş) – 100 qr
Pomidor – 1 ədəd
Cəfəri
Baş soğan – 1ədəd

Hazırlanması:
Kök yuyulub, sürtgəcin xırda gözündən keçirilir, mayonezlə qarışdırılır. Pide çörəyinin arasına mayonezli kök qarışığı çəkilib üzərinə kahı, tuna balığı, pomidor dilimi (su salmasın deyə içi çıxarılır), xırda doğranmış cəfəri və halqavari doğranılmış baş soğan (Acı və qoxulu olmasın deyə pərdələri çıxarılır, duzda ovxalanaraq acısı çıxarılır, iliq suda yuyulur və suyu tam çəkiləndən sonra sendviçə əlavə olunur. Ona görə də prosesə birinci soğanla başlayın) qoyulub bağlanır.

Nuş olsun!

Etiketlər: çıxarılır, soğan, balığı, xırda, duzda, ovxalanaraq, acısı, yuyulur, qoxulu, halqavari, doğranılmış, çəkiləndən, olmasın, pərdələri, sendviçə, soğanla, başlayın, qoyulub, bağlanır, birinci
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica