• Qiyməli gül börəyi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 902

Tarix : 26.08.2017, 12:00

Bölmə : Börəklər, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
500 qr qiymə,
1 ədəd soğan,
duz, istiot
qırmızı istiot, kimyon,
yuxa

Sous üçün:
2 ədəd yumurta,
2 su st. süd,
1 su st. duru yağ

Üzəri üçün;
çörəkotu

Hazırlanması:
Əvvəlcə qiyməli içlik hazırlanır. Bunun üçün xırda doğranmış soğanı yağda qovururuq. Üzərinə qiymə və ədviyyatları töküb, qarışdıraraq bişməyə qoyuruq.

Yuxanı açıb üzərini sousla isladırıq və zolaq formasında hazırladığımız içlikdən tökürük. Yuxanı büküb, gül şəklində dolayırıq. Bütün yuxaları bu qayda ilə hazırladıqdan sonra soba qabına yığırıq. Üzərinə qalan sousdan çəkib, çörəkotu səpirik. Əvvəlcədən qızdırılmış 185 dərəcə istilikli sobada bişiririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: Yuxanı, Üzərinə, qiymə, çörəkotu, istiot, Bütün, yuxaları, hazırladığımız, dolayırıq, qayda, şəklində, tökürük, hazırladıqdan, büküb, içlikdən, qabına, dərəcə, qızdırılmış, istilikli, sobada
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica