Tərkibi:3 yumurta,
200 qr pendir,
1 ddəstə cəfəri,
1,5 su stəkanı qatıq,
1 su stəkanı maye yağ,
1 paket qabartma tozu,
Duz
Hazırlanması:Yumurtaları qaba qırın.
Əğər adi pendir yerinə holland pendiri istifadə edəcəksinizsə onu rəndələyin, adi pendir istifadə etsənizonu əzib yumurtaya qatın.
Cəfərini təmiz yuyun.
Suyunu tamamən çəksin.
Sonra cəfərini incə-incə doğrayib əlavə edin.
Qatığı, yağı və qabartma tozunu da qarışdıraraq rumurtalı qarışımın içinə əlavə edin.
Keks xəmiri qatılığına gələnə qədər un əlavə edin.
Hazır keks xəmirini yağlanmış fırın sinisinə tökərək fırına verin.
Üzəri qızardıqdan sonra fırından çıxardaraq servis edə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, pendir, istifadə, stəkanı, qabartma, qədər, qarışdıraraq, Hazır, xəmirini, gələnə, qatılığına, qarışımın, yağlanmış, içinə, xəmiri, rumurtalı, tökərək, fırından, sonra, çıxardaraq