• Pendirli keks resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 130

Tarix : 25.03.2019, 12:00

Bölmə : Börəklər, Qəlyanaltılar, Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
3 yumurta,
200 qr pendir,
1 ddəstə cəfəri,
1,5 su stəkanı qatıq,
1 su stəkanı maye yağ,
1 paket qabartma tozu,
Duz

Hazırlanması:
Yumurtaları qaba qırın.
Əğər adi pendir yerinə holland pendiri istifadə edəcəksinizsə onu rəndələyin, adi pendir istifadə etsənizonu əzib yumurtaya qatın.
Cəfərini təmiz yuyun.
Suyunu tamamən çəksin.
Sonra cəfərini incə-incə doğrayib əlavə edin.
Qatığı, yağı və qabartma tozunu da qarışdıraraq rumurtalı qarışımın içinə əlavə edin.
Keks xəmiri qatılığına gələnə qədər un əlavə edin.
Hazır keks xəmirini yağlanmış fırın sinisinə tökərək fırına verin.
Üzəri qızardıqdan sonra fırından çıxardaraq servis edə bilərsiniz.

Nuş olsun!
loading...

Etiketlər: əlavə, pendir, istifadə, stəkanı, qabartma, qədər, qarışdıraraq, Hazır, xəmirini, gələnə, qatılığına, qarışımın, yağlanmış, içinə, xəmiri, rumurtalı, tökərək, fırından, sonra, çıxardaraq
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN