• Midye börək resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2301

Tarix : 25.07.2021, 14:00

Bölmə : Börəklər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
5 yufka
3 xörək qaşığı kərə yağı
1 stəkan su

İçərisi üçün:
Pendir
Cəfəri

Üzəri üçün:
Yumurta sarısı
1 çay qaşığı qatıq
Küncüt

Hazırlanması:
Kərə yağı əridib içərisinə 1 stəkan su qoyub filonu dörd hissəyə böldük və hər parçaya 1 xörək qaşığı yağlı qarışıq tətbiq edək.
Ucu əllərimizlə tutaq və daraldıraq, iki ucunu bir-birinin üstünə qoyaq, pendir əlavə edib büküb çevirin, digər hissələri üçün də eyni şeyi edək.
Üzərinə 1 yumurta sarısı və 1 çay qaşığı qatıq çırpın.170 dərəcə qızıl qəhvəyi olana qədər təxminən 30 dəqiqə bişirin, yeməkdən zövq alın

Nuş olsun!


Etiketlər: qaşığı, sarısı, qatıq, stəkan, xörək, yumurta, digər, hissələri, Üzərinə, əlavə, qoyaq, üstünə, pendir, çırpın, büküb, çevirin, qəhvəyi, dəqiqə, bişirin, yeməkdən
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN