Tərkibi:5 yufka
3 xörək qaşığı kərə yağı
1 stəkan su
İçərisi üçün:Pendir
Cəfəri
Üzəri üçün:Yumurta sarısı
1 çay qaşığı qatıq
Küncüt
Hazırlanması:Kərə yağı əridib içərisinə 1 stəkan su qoyub filonu dörd hissəyə böldük və hər parçaya 1 xörək qaşığı yağlı qarışıq tətbiq edək.
Ucu əllərimizlə tutaq və daraldıraq, iki ucunu bir-birinin üstünə qoyaq, pendir əlavə edib büküb çevirin, digər hissələri üçün də eyni şeyi edək.
Üzərinə 1 yumurta sarısı və 1 çay qaşığı qatıq çırpın.170 dərəcə qızıl qəhvəyi olana qədər təxminən 30 dəqiqə bişirin, yeməkdən zövq alın
Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, sarısı, qatıq, stəkan, xörək, yumurta, digər, hissələri, Üzərinə, əlavə, qoyaq, üstünə, pendir, çırpın, büküb, çevirin, qəhvəyi, dəqiqə, bişirin, yeməkdən