• Pendirli börək resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 24 406

Tarix : 22-10-2015, 22:00

Bölmə : Börəklər / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Ağ pendir
Cəfəri
Hazır yuxa

Sous üçün:
1 yumurta
2 x.q qatıq
2 x.q duru yağ

Hazırlanması:
Əvvəlcə pendir əzilir və üzərinə cəfəri doğranıb, yaxşıca qarışdırılır. Sonra yumurta, qatıq, duru yağ birlikdə qarışdırılır. Hazırlanan sous fırça ilə yuxanın üzerinə yayılır. Daha sonra 1 x.q içlik qoyulub, bükülür. Yuxalar bükülüb qurtardıqdan sonra iki tərərfi də yağda qızardılır.

Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, qarışdırılır, qatıq, yumurta, pendir, qoyulub, içlik, üzerinə, yayılır, bükülür, qurtardıqdan, qızardılır, olsun, yağda, tərərfi, bükülüb, yuxanın, Yuxalar, birlikdə, Əvvəlcə
BİZİ İZLƏYİN