Tərkibi:Ağ pendir
Cəfəri
Hazır yuxa
Sous üçün:1 yumurta
2 x.q qatıq
2 x.q duru yağ
Hazırlanması:Əvvəlcə pendir əzilir və üzərinə cəfəri doğranıb, yaxşıca qarışdırılır. Sonra yumurta, qatıq, duru yağ birlikdə qarışdırılır. Hazırlanan sous fırça ilə yuxanın üzerinə yayılır. Daha sonra 1 x.q içlik qoyulub, bükülür. Yuxalar bükülüb qurtardıqdan sonra iki tərərfi də yağda qızardılır.
Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, qarışdırılır, qatıq, yumurta, pendir, qoyulub, içlik, üzerinə, yayılır, bükülür, qurtardıqdan, qızardılır, olsun, yağda, tərərfi, bükülüb, yuxanın, Yuxalar, birlikdə, Əvvəlcə