• Rum börəyi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 606

Tarix : 22-08-2016, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər / Börəklər / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 badımcan
100 q lor pendiri
1 yumurta
50 q qarğıdalı nişastası
yarım dəstə şüyüd
qızartmaq üçün: bitki yağı

Hazırlanması:
Badımcanı uzun şəridlərə doğrayın. Lor pendiri, nişasta, xırdalanmış şüyüd və yumurtanı qarışdırın. Qarışığı qaşığın köməyilə badımcan dilimlərinin üzərinə qoyun. Çox qaynar yağda 1 dəqiqə qızardın.
Süfrəyə isti-isti verin.

Nuş olsun!
Etiketlər: badımcan, şüyüd, pendiri, dilimlərinin, üzərinə, köməyilə, qaşığın, Qarışığı, qoyun, qaynar, qızardın, Süfrəyə, dəqiqə, yağda, qarışdırın, verin, xırdalanmış, yarım, dəstə, nişastası
BİZİ İZLƏYİN