Tərkibi:4 st. un
1 ç.q. duz
2 st. su
İç:250 q qiymə
1 baş soğan
1 ç.q. duz
0,5 ç.q. qara istiot
0,5 st. su
qızartmaq üçün bitki yağı
Hazırlanması:Un, duz və suyu qarışdıraraq yumşaq xəmir yoğurun.
Soğanı xırdalayın, üzərinə qiymə, duz, istiot, su əlavə edib qarışdırın. Xəmirdən qoz böyüklükdə kündələr qoparıb 10 sm diametrində yayın. İçi ortasına qoyub kənarlarını birləşdirin. Qaynar yağda hər iki üzünü qızardın.
Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, qiymə, ortasına, qoyub, yayın, qoparıb, kündələr, kənarlarını, diametrində, Qaynar, qızardın, olsun, üzünü, yağda, böyüklükdə, birləşdirin, qarışdırın, qarışdıraraq, yumşaq, bitki