• Çiy börək resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 18 250

Tarix : 16-08-2014, 23:00

Bölmə : Quru yeməklər / Börəklər

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 10-12


Tərkibi:
4 st. un
1 ç.q. duz
2 st. su

İç:
250 q qiymə
1 baş soğan
1 ç.q. duz
0,5 ç.q. qara istiot
0,5 st. su
qızartmaq üçün bitki yağı

Hazırlanması:
Un, duz və suyu qarışdıraraq yumşaq xəmir yoğurun.

Soğanı xırdalayın, üzərinə qiymə, duz, istiot, su əlavə edib qarışdırın. Xəmirdən qoz böyüklükdə kündələr qoparıb 10 sm diametrində yayın. İçi ortasına qoyub kənarlarını birləşdirin. Qaynar yağda hər iki üzünü qızardın.

Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, qiymə, ortasına, qoyub, yayın, qoparıb, kündələr, kənarlarını, diametrində, Qaynar, qızardın, olsun, üzünü, yağda, böyüklükdə, birləşdirin, qarışdırın, qarışdıraraq, yumşaq, bitki
BİZİ İZLƏYİN