• Gül börəyi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 584

Tarix : 16.07.2017, 19:00

Bölmə : Börəklər

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Sevinc


Tərkibi:
●göyərti ( keşniş, soğan, şomu)
●ağ pendir
●duz,istiot
●sumaq
●1 stəkan süd
●1 ədəd yumurta
●yuxa

Hazırlanması:
Əvvəlcə yuxanı 4 yerə bölürük,Göyərtiləri doğrayib pendiri əlimizlə ovuruq, duz ,istiot və sumağı da qatırıq.bir qabda yumurtanı calıb 2 yerə bölürük, yarısına 1 stəkan süd qatıb qarışdırırıq.Yuxaya açıq şəkildə süd qarışımını kist vasitəsilə çəkirik,əlimizlə ortasından tutub firladırıq ortasina içlik qoyub yenidən bükürük.Beləcə hamısını qaba düzürük və artıq qalan südu de üzərinə tökürük.2 yerə bölmüş olduğumuz yumurtanı borəyin üzünə çəkirik və zövqə görə biraz sumaq sərpirik.180° dərəcədə əvvəlcədən hazırlanmış sobada 15-20 dəq bişiririk.Hazır olandan sonra üzərinə biraz duru yağ sürturuk həm parıldadır həm yumşaldır.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlimizlə, bölürük, yumurtanı, üzərinə, çəkirik, stəkan, biraz, qalan, artıq, parıldadır, tökürük, olduğumuz, bölmüş, düzürük, hamısını, yenidən, qoyub, bükürük, Beləcə, yumşaldır
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica