• Yeni İl - Özgür Şef`dən özəl Qabırğa resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 292

Tarix : 6.12.2017, 22:45

Bölmə : Təqdimat, Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 1-2

Şef / Mənbə : Özgür Şef


Tərkibi:
420 qram qabırğa
5 qram dəniz duzu
70 qram barbekü sousu

Hazırlanması:
QEYD: İstifadə olunacaq ət qabırğanın 6 qabığı boyunca incə parçaları kəsilir. Ət uzun müddət aşağı temperaturda pişirilir, sonra isə barbekü sousu çəkdikdən sonra ızgara üzərində qurudulur.

Bütün mal əti qabığını kəsin, sümüklərini parçalanın.
Üzərinə dəniz duzunu əlavə edin soba qabına qoyun.
100 dərəcəlik sobada 6-7 saat az miqdarda su əlavə etdiyiniz qabırğanı bişirin.
Sümüyündən ayrılacaq qədər bişən əti barbüke sousunu çəkin, sous quruyana kimi tərs-düz edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: sousu, sonra, barbekü, əlavə, dəniz, Üzərinə, miqdarda, etdiyiniz, sobada, qoyun, duzunu, qabırğanı, qabına, dərəcəlik, Sümüyündən, sousunu, çəkin, quruyana, olsun, barbüke
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica