Tərkibi:420 qram qabırğa
5 qram dəniz duzu
70 qram barbekü sousu
Hazırlanması:QEYD: İstifadə olunacaq ət qabırğanın 6 qabığı boyunca incə parçaları kəsilir. Ət uzun müddət aşağı temperaturda pişirilir, sonra isə barbekü sousu çəkdikdən sonra ızgara üzərində qurudulur.
Bütün mal əti qabığını kəsin, sümüklərini parçalanın.
Üzərinə dəniz duzunu əlavə edin soba qabına qoyun.
100 dərəcəlik sobada 6-7 saat az miqdarda su əlavə etdiyiniz qabırğanı bişirin.
Sümüyündən ayrılacaq qədər bişən əti barbüke sousunu çəkin, sous quruyana kimi tərs-düz edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: sousu, sonra, barbekü, əlavə, dəniz, Üzərinə, miqdarda, etdiyiniz, sobada, qoyun, duzunu, qabırğanı, qabına, dərəcəlik, Sümüyündən, sousunu, çəkin, quruyana, olsun, barbüke