• Yeni İl - Özgür Şef`dən özəl Qabırğa resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 764

Tarix : 6-12-2017, 22:45

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 1-2

Şef / Mənbə : Özgür Şef


Tərkibi:
420 qram qabırğa
5 qram dəniz duzu
70 qram barbekü sousu

Hazırlanması:
QEYD: İstifadə olunacaq ət qabırğanın 6 qabığı boyunca incə parçaları kəsilir. Ət uzun müddət aşağı temperaturda pişirilir, sonra isə barbekü sousu çəkdikdən sonra ızgara üzərində qurudulur.

Bütün mal əti qabığını kəsin, sümüklərini parçalanın.
Üzərinə dəniz duzunu əlavə edin soba qabına qoyun.
100 dərəcəlik sobada 6-7 saat az miqdarda su əlavə etdiyiniz qabırğanı bişirin.
Sümüyündən ayrılacaq qədər bişən əti barbüke sousunu çəkin, sous quruyana kimi tərs-düz edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: sousu, sonra, barbekü, əlavə, dəniz, Üzərinə, miqdarda, etdiyiniz, sobada, qoyun, duzunu, qabırğanı, qabına, dərəcəlik, Sümüyündən, sousunu, çəkin, quruyana, olsun, barbüke
BİZİ İZLƏYİN