• Vegetarian qəlyanaltısı - Kabak tempura resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 98

Tarix : 24.01.2018, 00:45

Bölmə : Təqdimat, Tərəvəz yeməkləri, Qəlyanaltılar, Praktik reseptlər, Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 orta boy kabak

Sousu üçün:
3 şorba qaşığı un
1 balaca ç.q. qarğıdalı kraxmalı
1 stəkan
duz

Hazırlanması:
Kabakı soyub yuyun. İncə zolaqlara kəsin. Üzərillərinsə duz səpin. Un və kraxmalı ayrı bir qabda qarışdırın. Sonra suyu yavaş-yavaş əlavə edin.
Bu vaxt, dərin bir qazana qarğıdalı yağı əlavə edib isidin. kabalkları unlu qarışıma batıraraq qaynar yağda qızardın.

Nuş olsun!

Etiketlər: qarğıdalı, kraxmalı, yavaş, əlavə, qazana, qarışdırın, Vegetarian, dərin, isidin, qarışıma, qızardın, olsun, yağda, qaynar, qabda, batıraraq, kabalkları, Üzərillərinsə, balaca, stəkan
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica