• Novruz Bayramı üçün qızılı yumurtalar - Hazırlanma qaydası

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7 623

Tarix : 3-03-2018, 14:30

Bölmə : Məsləhətlər


Əvvəlcə yumurtalar bışirilir.
0,5 stəkan qaynar su +0,5 çay qaşığı uksus qarışdırılır.
Bışmış yumurtalar sudan cıxardılıb stəkanın ıçinə salınır və 1-2 dəqıqə gözlədilir.
Tort üçün olan qlzılı, gümüşü rənglərdən istifadə edilir.
Tort ləvazımatları satılan yerdə olur. Yumurtaları ksuslu sudan çıxaran kimi, spirtlə qarışdırılmış qızılı tozu yumurtaya çəkin. Parıltılı olmağını istəyirsinizsə, maye yağ çəkin. Əsil qızıl kimi parıldayacaq.

Qeyd: Yumurtaları bişirəndə vam odda bişirin, qazanın altına dəsmal qoyun.

Novruz Bayramı üçün qızılı yumurtalar - Hazırlanma qaydası

Novruz Bayramı üçün qızılı yumurtalar - Hazırlanma qaydası

Novruz Bayramı üçün qızılı yumurtalar - Hazırlanma qaydası

Novruz Bayramı üçün qızılı yumurtalar - Hazırlanma qaydası

Novruz Bayramı üçün qızılı yumurtalar - Hazırlanma qaydası

Novruz Bayramı üçün qızılı yumurtalar - Hazırlanma qaydası

Etiketlər: çəkin, sudan, Yumurtaları, yumurtalar, yumurtaya, Parıltılı, qızılı, spirtlə, ksuslu, çıxaran, olmağını, qarışdırılmış, qızıl, altına, dəsmal, qoyun, qazanın, bişirin, yerdə, parıldayacaq
BİZİ İZLƏYİN