• Kənd toyuğu ilə ləvəngi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5400

Tarix : 29.12.2017, 11:00

Bölmə : Təqdimat, Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
1 ədəd kənd toyuğu
150 qr qoz ləpəsi
2-3 ədəd qırmızı baş soğan
2 ç.q. nar turşusu
Duz, istiot

Hazırlanması:
Toyuğa duz və istiot səpilib 2-3 saat saxlanır.

İçliyin hazırlanması:
Qoz ət maşınından keçirilir.
Soğan sürtkəcdən keçirilir, suyu sıxılır.
Soğanın üzərinə qoz, nar turşusu, duz və istiot əlavə edilib qarışdırılır.
İçlik toyuğun içərisinə doldurulur.
Üzərinə turşu çəkilib təndirdə və ya 180 dərəcəyədək qızdırılmış sobada bişirilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: istiot, keçirilir, turşusu, edilib, doldurulur, içərisinə, toyuğun, Üzərinə, qarışdırılır, İçlik, çəkilib, sobada, bişirilir, qızdırılmış, dərəcəyədək, əlavə, təndirdə, turşu, Soğanın, səpilib
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica