• Kənd toyuğu ilə ləvəngi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 24 718

Tarix : 29-12-2017, 11:00

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
1 ədəd kənd toyuğu
150 qr qoz ləpəsi
2-3 ədəd qırmızı baş soğan
2 ç.q. nar turşusu
Duz, istiot

Hazırlanması:
Toyuğa duz və istiot səpilib 2-3 saat saxlanır.

İçliyin hazırlanması:
Qoz ət maşınından keçirilir.
Soğan sürtkəcdən keçirilir, suyu sıxılır.
Soğanın üzərinə qoz, nar turşusu, duz və istiot əlavə edilib qarışdırılır.
İçlik toyuğun içərisinə doldurulur.
Üzərinə turşu çəkilib təndirdə və ya 180 dərəcəyədək qızdırılmış sobada bişirilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, keçirilir, turşusu, edilib, doldurulur, içərisinə, toyuğun, Üzərinə, qarışdırılır, İçlik, çəkilib, sobada, bişirilir, qızdırılmış, dərəcəyədək, əlavə, təndirdə, turşu, Soğanın, səpilib
BİZİ İZLƏYİN