• Mətbəx çanağını necə seçmək lazımdır?

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 71

Tarix : 28.03.2019, 18:00

Bölmə : Mətbəx dekorasiyası




Hər mətbəxdə çanaq olmalıdır. Bu inkar olunmazdır. İş onu seçməyə gəldikdə, çanağın xarici görünüşü bizim üçün arxa plana keçir, ön planda onun funksionallığı dayanır. Ona görə əsas seçim faktorları — keyfiyyət və uzun ömürlülük. Həmçinin onu hansı məqsədlə istifadə edəcəyiniz çox vacibdir.

Mətbəx çanaqları, bir qayda üzrə, paslanmayan poladdan və ya üzəri minalanmış çuqundan istesal edilir. Əgər çanaq altı dolabınız (moyka) qranit və ya digər daşdan hazırlanıbsa, paslanmayan poladdan olan çanağı almanız məsləhətdir. Üstəlik, belə çanaq zərbələrə və zədələrə davamlıdır. Əgər sizin qaşıqları, pıçaqları çanağa astaca qoymaq əvəzinə içərisinə atmaq kimi vərdişiniz varsa, paslanmaz poladdan hazırlanmış çanaq sizin seçiminiz olmalıdır. Bəzi istifadəçilər bu çanağı çox səsli-küylü hesab edirlər. Lakin, bu problem səs udma texnologiyası ilə hazırlanmış çanaqların istehsalı ilə çox asan həll olunur.

İndiki zamanda üzəri minalanmış çanaqlar da çox populyardır. Onlar keyfiyyətli olub, estetik görünüşə malikdir. Lakin, zamanla mina yeyilir və onu zədələmək çox asandır.
loading...

Etiketlər: çanaq, poladdan, paslanmayan, Lakin, üzəri, minalanmış, çanağı, hazırlanmış, olmalıdır, sizin, paslanmaz, seçiminiz, istifadəçilər, varsa, içərisinə, çanağa, pıçaqları, qaşıqları, davamlıdır, astaca
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN