• "Minik" pideler resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2756

Tarix : 10.08.2017, 19:00

Bölmə : Duzlu xəmir işləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Xəmir üçün:
1 ədəd yumurta,
100 qr bitki yağı,
2 st. süd,
1 x.q. maya,
1 ç.q. şəkər tozu,
1 çimdik duz

Üzəri üçün:
bibər,
pomidor,
sosiska, kolbasa,
yumurta sarısı

Hazırlanması:
Xəmir üçün qeyd olunmuş ərzaqlarla yumşaq xəmir yoğururuq. Xəmiri acıması üçün 2 saat isti yerdə saxlayırıq. Hazır olduqdan sonra kündələrə ayırıb, yağlanmış soba qabına düzürük. 15 dəqiqə daha gözlətdikdən sonra hər bir kündəyə əlimizlə qayıq forması veririk. Üzərinə doğranmış sosiska, kolbasa, bibər və pomidor yerləşdirib, kənarlarına yumurta sarısı çəkirik. Əvvəlcədən qızdırılmış 180 dərəcə istilikli sobada bişiririk.

Nuş olsun!


Etiketlər: yumurta, sosiska, kolbasa, Xəmir, pomidor, sarısı, sonra, bibər, forması, veririk, Üzərinə, qayıq, kündəyə, dəqiqə, gözlətdikdən, doğranmış, əlimizlə, yerləşdirib, istilikli, sobada
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN