• Buğda və çovdar unlu əppək resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 582

Tarix : 4.04.2018, 12:00

Bölmə : Duzlu xəmir işləri, Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Mehriban (azerifoodie)




Tərkibi:
2st buğda unu
0,5st çovdar unu
1ç.q.quru aktiv maya
0,5ç.q.duz
0,5st su(mən çümrüklə, yəni şorun acı suyu ilə yoğurdum)
1ç.q.şəkər
1y.q.duru yağ(zeytun ya günəbaxan)

Hazırlanması:
Ələnmiş unun içinə duz,şəkər, mayanı vurub qarışdırmaq. İlıq suyu az-az töküb yumuşaq xəmir yoğurmaq, xəmir hələ tam toplanmamış duru yağ əlavə edib yoğurmaya davam etmək.Üstünü örtüb 1 saat saxlamaq.
Sonra bişirəcəyiniz qabın içində 15dəq kündədə saxlamaq.Əvvəldən 190t isidilmiş sobada bişirmək.

Nuş olsun!

Etiketlər: xəmir, şəkər, saxlamaq, örtüb, Sonra, etmək, yoğurmaya, davam, bişirəcəyiniz, Üstünü, qabın, isidilmiş, sobada, bişirmək, Əvvəldən, kündədə, içində, 15dəq, əlavə, yoğurmaq
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN