• Pendirli qutab resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 87

Tarix : 11.09.2019, 12:00

Bölmə : Duzlu xəmir işləri, Digər reseptlər

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Rəndələnmiş pendir – 150 qr
Keşniş – 1 dəstə
Tərxun – 1 dəstə

Xəmir üçün:
Un – 250 qr
Yumurta – 1 ədəd
Su – 100 ml
Duz – çimdik

Hazırlanması:
Unu ələyirik, ortasına yumurtanı qırır, duz və suyu tökürük. Xəmir yoğururuq. Xəmirdən kiçik bir yuvarlaq açırıq. Rəndələnmiş pendiri qoyuruq və kənarlarını bükürük.

Bitki yağsız qızarma üçün çuqun tava daha uyğun olacaq. Təxminən 5 dəqiqə qızardırıq ki, qutabın hər iki tərəfi qızarsın. Bir dilim kərə yağı ilə süfrəyə veririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: dəstə, Rəndələnmiş, Xəmir, çuqun, uyğun, olacaq, qızarma, yağsız, Bitki, Təxminən, bükürük, qızardırıq, dilim, süfrəyə, veririk, qızarsın, tərəfi, kənarlarını, qutabın, dəqiqə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN