• Bayatlamayan duzlu yağlı peçenye resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1020

Tarix : 21.06.2021, 18:00

Bölmə : Duzlu xəmir işləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 su stəkanı yağ
2 xörək qaşığı qatıq
1 xörək qaşığı sirkə
1 çay qaşığı mahleb
1 çay qaşığı zəncəfil
1 xörək qaşığı şəkər
2 çay qaşığı duz
1 yumurta ağı
1 paket qabartma tozu
3-3,5 stəkan un

Üzəri üçün:
Yumurta sarısı
Qara zirə və küncüt

Hazırlanması:
Böyük bir qabda un və qabartma tozu xaricində hər şeyi qarışdırın.
Un və qabartma tozu əlavə edin, bükülə bilən bir tutarlılığa çatdıqda un əlavə etməyi dayandıraq.
Qoz boyda parçaları kəsib yuvarlayaraq yağlanmış bir bişirmə qabına qoyaq.
Yumurta sarısı ilə fırçalayın və üzərinə küncüt və qara zirə toxumları səpin.
Gəlin əvvəlcədən qızdırılan 200 dərəcəlik bir sobada təxminən yarım saat yüngülcə qızarana qədər bişirin.

Nuş olsun!


Etiketlər: qaşığı, qabartma, xörək, əlavə, Yumurta, sarısı, küncüt, üzərinə, toxumları, səpin, qoyaq, yuvarlayaraq, kəsib, yağlanmış, bişirmə, Gəlin, qabına, fırçalayın, əvvəlcədən, qızarana
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN