• Ağızda dağılan duzlu peçenye

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4950

Tarix : 17.07.2021, 16:00

Bölmə : Duzlu xəmir işləri, Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
25 qram kərə yağı və ya marqarin
Yarım çay qaşığı yağ
1 yumurta (ağın içində və sarısını xaricində)
1 xörək qaşığı sirkə
1 çay qaşığı nanə
1 çay qaşığı duz
1 çay qaşığı şəkər
2 xörək qaşığı qatıq
1 çay qaşığı qabartma tozu
3-3,5 stəkan un

Üzəri üçün:
Küncüt
Qarazirə

Hazırlanması:
Un, qara zirə və qabartma tozu xaricində bütün maddələri əlavə edib yoğurmağa başlayırıq.Qalan maddələri əlavə edin və yaxşı yoğurun.
Qoz ölçüsündə parçalar alırıq, əllərimizlə yuvarlayırıq, uzun zolaqlar halına gətiririk və sonra əyərək şəkilləndiririk.
Yağlı kağız ilə bişirmə qabına düzürük və üzərinə yumurta sarısı, küncüt toxumu və qara zirə atırıq.
170 dərəcə qızdırılana qədər 20-25 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!


Etiketlər: qaşığı, qabartma, əlavə, maddələri, xaricində, xörək, yumurta, bişirmə, qabına, gətiririk, halına, düzürük, kağız, sonra, üzərinə, şəkilləndiririk, Yağlı, əyərək, toxumu, dəqiqə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN