Tərkibi:yağlı, qat-qat xəmir
suluquni pendiri (olmasa, bərk ağ pendir)
süd
yumurta
Hazırlanması:Yağlı xəmiri nazik yayın. Üstünə bolluca sürtgəcdən keçirilmiş pendir səpin. Rulet kimi bükün. Sonra ilbiz kimi bükün. Qırağı hündür siniyə qoyun (divarlara yapışmasın). Südü yumurta ilə çalın (az miqdarda yağlı xəmirdən istifadə etmisinizsə, yarım stəkan südlə 2 yumurta bəs edər, açma iri alınıbsa, südlə yumurtanın qədərini artıra bilərsiniz). Bunu açmanın üstünə tökün.
180 dərəcə qızdırılmış sobada üstü qızaranadək bişirin.
Sobadan çıxarandan sonra üstünə kərə yağı çəkin.
Nuş olsun!
Etiketlər: yumurta, yağlı, pendir, bükün, südlə, üstünə, yumurtanın, qədərini, artıra, alınıbsa, stəkan, xəmirdən, istifadə, etmisinizsə, yarım, bilərsiniz, tökün, çıxarandan, Sobadan, sonra