• Balıq kreker resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16752

Tarix : 27.04.2015, 15:00

Bölmə : Duzlu xəmir işləri, Qəlyanaltılar, Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
220 q pendir (çedder tipli)
4 x.q. kərə yağı
1 st. un
3/4 ç.q. duz
2 x.q. soyuq su

Hazırlanması:
Hazır formanız yoxdursa, alüminium bankadan krekerləri kəsmək üçün balıq forması düzəldin (başqa forma da olar).
Pendiri sürtgəcdən keçirin. Yağı kubik doğrayın.
Blenderdə pendiri, unu, otaq temperaturunda olan yağı və duzu xırda ovuntuq halına gələnədək qarışdırın.
Su əlavə edib yenə qarışdırın.
Xəmiri toparlayıb qida plyonkasına büküb 20 dəqiqə soyuducuda saxlayın.
Soyumuş xəmiri nazik yayın, forma ilə krekerləri kəsin.
Siniyə perqament döşəyin, krekerləri düzün.
Krekerləri 180 dərəcə qızdırılmış sobada 15 dəqiqə bişirin.
Soyudun.

Balıq kreker resepti - FOTO RESEPT

Balıq kreker resepti - FOTO RESEPT

Balıq kreker resepti - FOTO RESEPT

Balıq kreker resepti - FOTO RESEPT

Balıq kreker resepti - FOTO RESEPT

Balıq kreker resepti - FOTO RESEPT

Balıq kreker resepti - FOTO RESEPT

Balıq kreker resepti - FOTO RESEPT

Balıq kreker resepti - FOTO RESEPT

Balıq kreker resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: krekerləri, dəqiqə, forma, qarışdırın, saxlayın, Soyumuş, xəmiri, soyuducuda, büküb, əlavə, Xəmiri, toparlayıb, plyonkasına, nazik, kəsin, sobada, qızdırılmış, bişirin, Soyudun, olsun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN