• Pendirli-göyərtili blinçik resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 29 120

Tarix : 9-07-2015, 10:00

Bölmə : Duzlu xəmir işləri / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1,5 st. süd
2 yumurta
1 st. un
150 q pendir
1 ç.q. duz
1 ç.q. şəkər tozu
1 ç.q. qabartma tozu
2 x.q. bitki yağı
şüyüd

Hazırlanması:
İsti südü şəkər tozu, duz və yumurta ilə qarışdırın.
Unla qabartma tozunu əlavə edin.
Pendiri sürtgəcin xırda gözündən keçirin. Xəmirə əlavə edin.
Göyərtini xırda doğrayıb bitki yağı ilə birlikdə xəmirə qatın.
Qarışdırın. Yağ çəkilmiş qızdırılmış tavaya qaşıqla töküb, yayıb hər iki üzünü qızardın.
Hazır blinçiklərin üzərinə kərə yağı çəkin.

Nuş olsun!
Etiketlər: bitki, xırda, qabartma, əlavə, yumurta, şəkər, töküb, yayıb, qaşıqla, tavaya, Qarışdırın, çəkilmiş, qızdırılmış, üzünü, çəkin, olsun, üzərinə, blinçiklərin, qatın, Hazır
BİZİ İZLƏYİN