• Pişi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 18648

Tarix : 12.12.2015, 22:00

Bölmə : Duzlu xəmir işləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 6-8




Tərkibi:
Un, su,
Duz,
Maya,

Hazırlanması:
Bütün ərzaqları qarışdıraraq yumşaq xəmir yoğurun.
Mayalanmaya buraxın.
Xəmir mayalanınca dərin və böyük bir tavaya yarısına qədər yağ tökün.
Bu yağı yüksək atəşdə qızdırın.
Xəmiri kündələrə ayırın.
Oxlov yardımı ilə tava genişliyində yuxalar açın.
Yuxanın ortasını deşin.
Qızğın yağda qızardın.
Isti halda servis edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: Oxlov, yardımı, genişliyində, ayırın, kündələrə, atəşdə, qızdırın, Xəmiri, yuxalar, Yuxanın, qızardın, halda, servis, yağda, Qızğın, ortasını, deşin, yüksək, tökün, yumşaq
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN