• Pişi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 34 618

Tarix : 12-12-2015, 22:00

Bölmə : Duzlu xəmir işləri / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 6-8


Tərkibi:
Un, su,
Duz,
Maya,

Hazırlanması:
Bütün ərzaqları qarışdıraraq yumşaq xəmir yoğurun.
Mayalanmaya buraxın.
Xəmir mayalanınca dərin və böyük bir tavaya yarısına qədər yağ tökün.
Bu yağı yüksək atəşdə qızdırın.
Xəmiri kündələrə ayırın.
Oxlov yardımı ilə tava genişliyində yuxalar açın.
Yuxanın ortasını deşin.
Qızğın yağda qızardın.
Isti halda servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: Oxlov, yardımı, genişliyində, ayırın, kündələrə, atəşdə, qızdırın, Xəmiri, yuxalar, Yuxanın, qızardın, halda, servis, yağda, Qızğın, ortasını, deşin, yüksək, tökün, yumşaq
BİZİ İZLƏYİN