• Pendirli peraşki resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 24 413

Tarix : 14-12-2015, 14:00

Bölmə : Duzlu xəmir işləri / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 8-10


Tərkibi:
3.5 stəkan un,
qabartma tozu,
1 çay qaşığı duz,
1 yumurta ağı,
1 stəkan qatıq,
yarım armudu stəkan duru yağ,
125 qr kərə yağı,

İçi üçün:
ag pendir

Üzəri üçün:
yumurta,
çörək otu,

Hazırlanması:
Yuxarıda sadaladığımız ərzaqlardan xəmir yoğrulur.
Xəmir 4-5 mm qalınlığında yayın və stəkanla kəsin( istəsəniz kiçik kündələr tutub aça bilərsiniz).
Sonra xəmirə iç qoyub forma verin.
Üzərinə yumurta sürtüb çörək otu səpin.
İsidilmiş sobada 180 dərəcədə bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: yumurta, stəkan, çörək, stəkanla, bilərsiniz, Sonra, tutub, kündələr, istəsəniz, kiçik, xəmirə, kəsin, forma, İsidilmiş, sobada, dərəcədə, bişirin, səpin, sürtüb, yayın
BİZİ İZLƏYİN