• Pendirli əriştə resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 306

Tarix : 11-06-2016, 19:00

Bölmə : Duzlu xəmir işləri / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 stəkan əzilmiş qoz ləpəsi
əriştə
3 yemək qaşığı zeytun yağı
1 stəkan pendir
cəfəri
Duz

Hazırlanması:
Pendirli əriştə hazırlamaq üçün əvvəlcə bir qazanda suyu qaynadın. Sonra qaynayan suya zeytun yağı və duz əlavə edin.

Qaynayan suya daha sonra əriştələri əlavə edin və bişənə qədər: Təqribən 6-7 dəqiqə qaynadın.

Bişdikdən sonra əriştənin suyunu süzün və tabağa çəkin.

Sonra əriştəyə incə – incə doğranmış cəfəri və pendir əlavə edin, qarışdırın.

Pendirli əriştə bu şəkildə süfrəyə verilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, əriştə, sonra, Pendirli, stəkan, Sonra, cəfəri, qaynadın, pendir, zeytun, Bişdikdən, əriştənin, süzün, tabağa, suyunu, əriştəyə, süfrəyə, verilir, şəkildə, qarışdırın
BİZİ İZLƏYİN