• Meksika Tortilyası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10984

Tarix : 7.11.2016, 17:00

Bölmə : Duzlu xəmir işləri

Mətbəx : Asiya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Su - 120 ml
Yağ - 30 q
Un - 230 q
Duz - 1 ç.q

Hazırlanması:
- Un və yağı əlimizlə yaxşıca qarışdırırıq
- Duz səpirik və 60 dərəcəyə qədər qızdırılmış su əlavə edirik
- Xəmir yoğururuq
- Xəmirin üstünü örtüb, 30 dəq isti yerə qoyuruq
- Xəmiri 8 kündəyə bölürük
- Taxtanın üstünə azacıq un səpib, yumru yuxa şəklində 1mm qalınlığında yayırıq
- Yaxşı qızdırılmış quru tavada hər iki tərəfini 1-2 dəq bişiririk
- Hazır tortilyaları sellofan paketdə saxlamaq lazımdır ki, yumşaq qalsınlar.

Nuş olsun!
Etiketlər: qızdırılmış, Yaxşı, tavada, tərəfini, yayırıq, qalınlığında, səpib, yumru, şəklində, bişiririk, Hazır, lazımdır, yumşaq, qalsınlar, saxlamaq, paketdə, tortilyaları, sellofan, azacıq, Taxtanın
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN