Tərkibi:kərə yağı 70 q,
400 q un (2 stəkan),
1 yumurta,
400-500 q şabalıd,
soğan,
duz,
istiot.
Hazırlanması:400 q ələnmiş una duz, 1 yumurta və yarım stəkan su əlavə edin, yoğurun. Xəmiri bürüyün və 20 dəqiqə saxlayın. Xırda doğranılmış soğanı kərə yağında qızılı rəng alana kimi qızardın. Bişirilmiş şabalıd əlavə edin, duzlayın, qarışdırın, qızardın. Nazik xəmir yayın, içliyi içinə doldurun. Quru tavada iki tərəfdən qızardın. Kərə yağı ilə yağlayın.
Nuş olsun!
Etiketlər: qızardın, stəkan, əlavə, şabalıd, yumurta, xəmir, Nazik, duzlayın, Bişirilmiş, yayın, qarışdırın, doldurun, Anchor, yağlayın, tərəfdən, tavada, içinə, içliyi, yağında, yoğurun