• Yeni İl - Pesto souslu çörək resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7536

Tarix : 29.12.2017, 23:00

Bölmə : Duzlu xəmir işləri, Souslar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1,5 su stəkanı ilıq su
1 yemək qaşığı maya
1 yemək qaşığı toz şəkər
1 yemək qaşığı zeytun yağı
1 çay qaşığı duz
Aldığı qədər un

İçlik üçün:
Pesto sousu
Holland pendiri

Hazırlanması:
Bütün vəsaitləri qarışdıraraq, qulaq məməsinə gələnə qədər yoğurun. Ardından üzərini örtüb xəmir iki qatı olana qədər bir saat mayalandırın. Mayalandıqdan sonra yüngül un səpin və xəmiri yarım millimetr qalınlığında açın. Üzərinə pesto sousu bolca sürtüb, pendir səpin. Əlinizlə naringi böyüklüyündə toplar edərək, yağlı kağız sərilmiş soba nimçəsinə düzün. Üzərinə yumurta sarısı sürtün və 180 dərəcə sobada 20 dəqiqə bişirin. Bişdikdən sonra üzərinə təkrar pesto sousu əlacə edə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: qaşığı, qədər, sousu, yemək, pesto, sonra, səpin, Üzərinə, toplar, kağız, yağlı, edərək, böyüklüyündə, Əlinizlə, bolca, sürtüb, pendir, sərilmiş, naringi, yumurta
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN