• Pizza üçün zeytun yağlı mayalı xəmir resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7504

Tarix : 27.02.2017, 12:00

Bölmə : Duzlu xəmir işləri, Pizza

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
2 stəkan un
½ ç/q duz
1 ç/q. quru maya
2 x/q zeytun yağı
1 stəkan su

Hazırlanması:
Mayanı ilıq suda qarışdırmaq. Unu ələmək.

Una mayalı su, duz qatıb, xəmir yoğurmaq. Zeytun yağı əlavə etmək.

Daha sonra xəmiri “gəlmək” üçün 1-2 saat isti yerdə saxlamaq. Xəmir təxmini 2 dəfə böyüməlidir.

Xəmir hazırdı. Yayıb, üzərinə içlik düzərək, 10 dəqiqə gözləmək və sonra sobaya yerləşdirmək və ya soyuducuya qoyaraq, pizza bişirənə kimi saxlamaq.

Nuş olsun!

Etiketlər: stəkan, Xəmir, sonra, saxlamaq, düzərək, dəqiqə, içlik, üzərinə, hazırdı, Yayıb, gözləmək, sobaya, pizza, bişirənə, qoyaraq, soyuducuya, yerləşdirmək, böyüməlidir, təxmini, Zeytun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN