• Ev üsulu qutab resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3722

Tarix : 11.07.2017, 22:00

Bölmə : Duzlu xəmir işləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
500 qr un,
1 ədəd yumurta,
0.5 ç.q. duz,
0.5 st. su,
3-4 x.q. duru yağ

İçlik üçün:
ispanaq,
kişiş,
şüyüd,
göy soğan,
türşəng,
pendir

Üzəri üçün:
yumurta sarısı,
çörək otu (va ya küncüt)

Hazırlanması:
Əvvəlcə lavaş üçün qeyd olunmuş ərzaqları bir qaba töküb, xəmir yoğururuq. Xəmirdən bərabər ölçülü kündələr tutub, böyük və nazik lavaşlar yayırıq. Bir qabda xırda doğranmış göyərti və sürtgəcdən keçirilmiş pendiri qarışdırırıq. Yaydığımız lavaşların üzərinə içlik yerləşdirib, kənarlarını üst-üstə gələcək şəkildə bağlayırıq. Üstünə yumurta sarısı çəkib, çörəkotu səpirik. 160 dərəcədə 40 dəqiqə bişiririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: yumurta, sarısı, qarışdırırıq, Yaydığımız, lavaşların, üzərinə, pendiri, sürtgəcdən, xırda, qabda, doğranmış, göyərti, içlik, keçirilmiş, yerləşdirib, səpirik, çörəkotu, dərəcədə, dəqiqə, bişiririk
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN