• Gəncə kətəsi (qutabı) resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 8 377

Tarix : 6-08-2017, 12:00

Bölmə : Duzlu xəmir işləri / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Un
Su
Duz
Xama
1 ç.q. maya

İçlik:
Göyərti
Duz
Pendir

Üzəri üçün:
Yağ

Hazırlanması:
Ilk öncə mayanı yarım st. suya qatıb, gözləyirik ki köpsün. Sonra bir qaba un töküb, üzərinə maya,duz,su,xama əlavə edib, xəmir yoğururuq və gözləyirik köpsün.
İçlik üçün doğranmış göyərti, pendir və duz qarışdırırıq.
Hazır olmuş xəmiri kündələrə ayırıb,yayıb,içlik qoyuruq və ocaqda isidilmiş tavada bişiririk.Sonda yağlayıb süfrəyə veririk.

Nuş olsun!
Etiketlər: gözləyirik, köpsün, İçlik, içlik, yayıb, kündələrə, olmuş, xəmiri, qoyuruq, ayırıb, isidilmiş, yağlayıb, süfrəyə, veririk, Sonda, bişiririk, Hazır, tavada, ocaqda, pendir
BİZİ İZLƏYİN