• Pendirli, qiyməli poğaça resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2347

Tarix : 22.08.2017, 17:00

Bölmə : Ət yeməkləri, Duzlu xəmir işləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Xəmir üçün:
2 ədəd yumurtanın ağı,
0.5 st. duru yağ,
2.5 st. süd,
1 ç.q. maya,
1 x.q. şəkər tozu,
1.5 ç.q. duz,
6-7 st. un

İçlik üçün:
bibər,
pomidor,
qiymə (və ya sosiska, toyuq filesi),
pendir,
cəfəri

Üzəri üçün:
yumurta sarısı

Hazırlanması:
Xəmir üçün qeyd olunmuş ərzaqlarla yumşaq xəmir yoğururuq. Xəmiri acıması üçün 2 saat isti yerdə saxlayırıq. Hazır olduqdan sonra kündələrə ayırıb, yağlanmış soba qabına düzürük. 15 dəqiqə daha gözlətdikdən sonra hər bir kündəyə əlimizlə forma veririk. Mərkəzinə zövqə görə doğranmış sosiska (qiymə və ya toyuq filesi), pendir, bibər və pomidor, cəfəri yerləşdirib, kənarlarına yumurta sarısı çəkirik. Əvvəlcədən qızdırılmış 200 dərəcə istilikli sobada bişiririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: cəfəri, pendir, yumurta, sarısı, Xəmir, sonra, toyuq, filesi, sosiska, pomidor, bibər, qiymə, dəqiqə, veririk, Mərkəzinə, forma, gözlətdikdən, əlimizlə, zövqə, kündəyə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN