• Qıymalı badımcanlı kabak yeməyi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1680

Tarix : 12.07.2021, 10:00

Bölmə : Ət yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 badımcan
3 kabak
1 soğan
200 qram qiymə mal əti
3-4 diş sarımsaq
2 yaşıl bibər
Tomat sousu
Ədviyyat
Zeytun yağı
Qatıq

Hazırlanması:
Badımcan və kabak halqa-halqa doğranılır. Zeytun yağı, əzilmiş sarımsaq və ədviyyat qarışdırılır və badımcan və kabak ilə yaxşıca qarışdırılır.
Yağlı kağızla örtülmüş bir bişirmə qabında 10-15 dəqiqə sobada bişirin. Çəkilmiş ət zeytun yağı ilə qovrulursa, soğan və istiot əlavə olunur. Hamısı birlikdə qızardılır.Sobada bişmiş kabak və badımcan qaba götürülür. Üzərinə qızardılmış çəkilmişş ət tökülür və üzərinə pomidor sousu əlavə olunur.
Sobada 10 dəqiqə bişirilir. Servis boşqabına aparıldıqdan sonra istənirsə üzərinə sarımsaq qatıq tökülür.

Nuş olsun!


Etiketlər: kabak, sarımsaq, badımcan, qarışdırılır, tökülür, üzərinə, Sobada, dəqiqə, əlavə, olunur, Zeytun, halqa, sousu, soğan, qatıq, bişmiş, istənirsə, birlikdə, olsun, Hamısı
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN