• Ətli yaşıl lobya resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 29519

Tarix : 14.06.2014, 20:25

Bölmə : Ət yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 kq yaşıl lobya 250 qr
Kub şəklində doğranmış ət (qoyun və ya süd danası)
1,5 yemək qaşığı duru yağ
2 baş quru soğan
2 pomidor və ya yarım yemək qaşığı tomat
Yetəri qədər duz

Hazırlanması:
İncə doğranmış soğanı və əti yağda qovurun.
Qabığı soyulmuş pomidor və ya tomatı qoyub qarışdırın. 2-3 stəkan su əlavə edib ətlər yumşalana qədər bişirin.
Bu arada lobyaları təmizləyərək baş qisimlərini kəsin, yuyun və bıçaq dəymə-dən əllə lobyaları bir neçə yerdən bölün.
Hazırladığınız lobyanı qazanda yumşalan ətə əlavə edin və bir-iki dəfə qarışdırandan sonra qapağını örtüb 5-10 dəqiqə bişirin.
Sonra üzərini keçməyəcək qədər su əlavə edib lobyalar yumşalana qədər bişirin.
Ocaqdan almadan 5-10 dəqiqə əvvəl duzunu atın. İsti-isti servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: qədər, əlavə, bişirin, pomidor, yumşalana, dəqiqə, qaşığı, lobyaları, yemək, doğranmış, qazanda, yumşalan, qarışdırandan, lobyanı, sonra, Hazırladığınız, bıçaq, dəymə, yerdən, bölün
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Offline
Roya
gozel gorunur tesekkurler
28 iyun 2016 17:41
2
HƏR YERƏ SƏNİ YAZARAM...AMMA ÖLSƏMDƏ SƏNƏ YAZMARAM!!!!
Offline
N....N92
Lobyani cox sevirem
27 mart 2015 15:35
1
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN