• Armudun faydaları

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 81

Tarix : 3.11.2018, 14:00

Bölmə : Faydalı bitkilər


Qabığı faydalıdır
Armud qabıqları soyulmadan yeyilməli olan meyvələr arasındadır. Edilən araşdırmalara görə armud qabığının ətli hissələrə nisbətlə 3-4 qat daha çox qidalandırıcı və yararlı maddə tərkibi ortaya çıxır.

Qabıyında bol miqdarda lif var
Armud qabığında bol miqdarda lif olduğuna görə həzm sistemini yaxşılaşdırdığı bilinməkdədir.

İltihabın qarşısını alır
Həmçinin armud qabığının iltihabın qarşısını alma xüsusiyyəti var. Yeməklərin üzərinə armud qabığı əlavə edərək bədəninnizin iltihablanmasının qarşısını ala bilər, bədəninizdə olan iltihabı söküb ata bilərsiniz.

Sümüyə xeyirlidir
Armud tərkibindəki yüksək miqdarda K vitamininə görə həm sümük inkişafına kömək edir, həm də diş və diş əti xəstəliklərininin inkişafının qarşısını alır.

Etiketlər: qarşısını, miqdarda, armud, Armud, qabığının, bədəninnizin, bilər, bədəninizdə, iltihablanmasının, əlavə, Yeməklərin, xüsusiyyəti, üzərinə, qabığı, iltihabı, edərək, bilərsiniz, inkişafına, sümük, kömək
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica