• Reyhan - Aralıq dənizi ölkələri mətbəxinin əvəzolunmaz atributudur

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11 760

Tarix : 22-10-2016, 19:00

Bölmə : Faydalı bitkilər


Reyhan - Aralıq dənizi ölkələri mətbəxinin əvəzolunmaz atributudur. Salatlarda, tərəvəz yeməklərində, sous və şorbalarda reyhanın həm quru həm də yaşıl yarpaqlarından istifadə etmək olar. İtaliyada ən çox yayılmış növü yaşıl rəngli Genoa reyhanıdır. Azərbaycanda isə bənövşəyi rəngli reyhanlar daha çox yayılmışdır.
Etiketlər: rəngli, yaşıl, Aralıq, yayılmış, İtaliyada, etmək, Genoa, reyhanıdır, yayılmışdır, reyhanlar, bənövşəyi, Azərbaycanda, istifadə, yarpaqlarından, atributudur, əvəzolunmaz, mətbəxinin, ölkələri, Salatlarda, tərəvəz
BİZİ İZLƏYİN