• Reyhan - Aralıq dənizi ölkələri mətbəxinin əvəzolunmaz atributudur

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4548

Tarix : 22.10.2016, 19:00

Bölmə : Faydalı bitkilər


Reyhan - Aralıq dənizi ölkələri mətbəxinin əvəzolunmaz atributudur. Salatlarda, tərəvəz yeməklərində, sous və şorbalarda reyhanın həm quru həm də yaşıl yarpaqlarından istifadə etmək olar. İtaliyada ən çox yayılmış növü yaşıl rəngli Genoa reyhanıdır. Azərbaycanda isə bənövşəyi rəngli reyhanlar daha çox yayılmışdır.

Etiketlər: rəngli, yaşıl, Aralıq, yayılmış, İtaliyada, etmək, Genoa, reyhanıdır, yayılmışdır, reyhanlar, bənövşəyi, Azərbaycanda, istifadə, yarpaqlarından, atributudur, əvəzolunmaz, mətbəxinin, ölkələri, Salatlarda, tərəvəz
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica