• Yemiş

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 753

Tarix : 14-08-2017, 14:00

Bölmə : Faydalı bitkilər


Yemiş-Melo Adans balqabaq (Cucurbitaceae) fəsiləsindən olub,tərkibində çoxlu miqdarda şəkər,C vitamini,fole və nikotin turşuları,karotin vardır.Yemişdən hazırlanmış riçalı,mürəbbəni,doşabı,və yemiş qurusunu ürək-damar sistemi,qaraciyər,böyrək xəstəliklərində,eləcə də qanazlığı zamanı qəbul etmək məsləhətdir.
Etiketlər: damar, sistemi, qaraciyər, qurusunu, yemiş, mürəbbəni, doşabı, böyrək, xəstəliklərində, etmək, məsləhətdir, qəbul, zamanı, eləcə, qanazlığı, riçalı, hazırlanmış, tərkibində, çoxlu, fəsiləsindən
BİZİ İZLƏYİN