Tərkibi:500 q kəsmik
2 yumurta
şəkər tozu - zövqə görə
duz - zövqə
1 st. un (artıq da ola bilər)
Hazırlanması:Ləyəndə kəsmik, yumurta və şəkər tozunu çalın. Un əlavə edib eynicinsli xəmir alınanadək yoğurun. Kolbasa şəkli verin. 2-3 barmaq enində kəsin.
Qaynayan, azca duz vurulmuş suda hissə-hissə (yapışmasın deyə) qaynadın. Kəfkirlə boşqablara çəkin. Üzərinə kərə yağı, yaxud qaymaq, azacıq da şəkər tozu səpin.
Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, kəsmik, hissə, zövqə, yumurta, yapışmasın, Kəfkirlə, qaynadın, kəsin, boşqablara, Qaynayan, vurulmuş, yaxud, səpin, olsun, azacıq, qaymaq, Üzərinə, enində, çəkin