• Şaftalılı mimoza resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10391

Tarix : 28.09.2014, 18:00

Bölmə : Foto reseptlər, Praktik reseptlər, Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
3 x.q. jelatin
100 ml soyuq su
500 ml portağal şirəsi
50-70 q şəkər tozu
500 ml şirin şərab (şampan)
3-4 şaftalı (yaxud 1 banka (400 q) şaftalı konservi)
200 q çiyələk
Şaftalılı mimoza resepti - FOTO RESEPT


Qeyd: meyvələri ağız dadınıza görə başqaları ilə əvəz edə bilərsiniz. Əsas odur, bərk olmasınlar.

Hazırlanması:
Jelatini tayqulpa qoyub üstünə soyuq su tökün. Üstündə yazılan müddətdən asılı olaraq (15-45 dəqiqə) şişməsini gözləyin.
Şaftalılı mimoza resepti - FOTO RESEPT


Şişmiş jelatinə 100 ml şirə və şəkər tozu əlavə edin. Orta itilikdə ocağın üstə qoyub şəkər tozu və jelatin əriyənədək daim qarışdırın. Qaynatmaq olmaz!
Şaftalılı mimoza resepti - FOTO RESEPT


Şirənin qalanını və şərabı əlavə edin.
Şaftalılı mimoza resepti - FOTO RESEPT


İri dərin siniyə, yaxud, ayrıca formalara süzün.

Şaftalı və çiyələyi doğrayın. Siniyə, yaxud formaların içindəki jelenin üzərinə paylaşdırın.
Şaftalılı mimoza resepti - FOTO RESEPT


Soyuducuda tam donanadək, təxminən 4-5 saat saxlayın.
Şaftalılı mimoza resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!

Etiketlər: şəkər, yaxud, qoyub, əlavə, şaftalı, jelatin, soyuq, şərabı, dərin, siniyə, qalanını, ayrıca, Şirənin, qarışdırın, əriyənədək, Qaynatmaq, formalara, olmaz, itilikdə, ocağın
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN