• Manqolu parfe deserti resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9741

Tarix : 28.02.2016, 14:00

Bölmə : Foto reseptlər, Digər reseptlər

Mətbəx : Asiya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
manqo
şəkər pudrası
yoqurt (qatıq da olar)
hil
Manqolu parfe deserti resepti - FOTO RESEPT


Hazırlanması:
Sarı-qırmızı, amma çox yetişməmiş manqonu təmizləyin, dənəsini çıxarın. Hilin toxumlarını həvəngdəstədə döyün.

Manqo, şəkər pudrası, yoqurt və hili blenderdən keçirin. Hil qatıb qarışdırın.

Soyuducuda 30-60 dəqiqə saxlayın. Çox saxlamayın, yoxsa yoqurt meyvə lətindən aralanacaq.
Manqolu parfe deserti resepti - FOTO RESEPT


Stəkanlara və kremankalara yığın, üzərini zövqünüzə görə bəzəyin.
Manqolu parfe deserti resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!

Etiketlər: yoqurt, şəkər, pudrası, yoxsa, meyvə, lətindən, saxlamayın, dəqiqə, Soyuducuda, aralanacaq, saxlayın, kremankalara, bəzəyin, olsun, zövqünüzə, üzərini, qarışdırın, yığın, Stəkanlara, blenderdən
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN