• Manqolu parfe deserti resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13569

Tarix : 28.02.2016, 14:00

Bölmə : Foto reseptlər, Digər reseptlər

Mətbəx : Asiya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
manqo
şəkər pudrası
yoqurt (qatıq da olar)
hil
Manqolu parfe deserti resepti - FOTO RESEPT


Hazırlanması:
Sarı-qırmızı, amma çox yetişməmiş manqonu təmizləyin, dənəsini çıxarın. Hilin toxumlarını həvəngdəstədə döyün.

Manqo, şəkər pudrası, yoqurt və hili blenderdən keçirin. Hil qatıb qarışdırın.

Soyuducuda 30-60 dəqiqə saxlayın. Çox saxlamayın, yoxsa yoqurt meyvə lətindən aralanacaq.
Manqolu parfe deserti resepti - FOTO RESEPT


Stəkanlara və kremankalara yığın, üzərini zövqünüzə görə bəzəyin.
Manqolu parfe deserti resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!


Etiketlər: yoqurt, şəkər, pudrası, yoxsa, meyvə, lətindən, saxlamayın, dəqiqə, Soyuducuda, aralanacaq, saxlayın, kremankalara, bəzəyin, olsun, zövqünüzə, üzərini, qarışdırın, yığın, Stəkanlara, blenderdən
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN