• Kava - livansayağı qəhvə resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7316

Tarix : 24.08.2014, 11:00

Bölmə : İçkilər

Mətbəx : Asiya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 1-2


Tərkibi:
2 yaşıl hil
2 ölçü qaşığı üyüdülmüş, çox qovrulmuş qəhvə (15 q)
150 ml su
3 ç.q. şəkər tozu
bıçağın ucunda təzə üyüdülmüş muskat cevizi (üyüdülmüş darçınla əvəz etmək olar)

Hazırlanması:
Hili bölüb qara toxumlarını çıxarın. Qəhvə, şəkər tozu, muskat cevizi və hil toxumlarını cezveyə qoyun, üzərinə su tökün, ocağın üstünə qoyun. Daim qarışdırın, çalışın, üzərində köpük əmələ gəlməsinə imkan verməyin. Qaynayanda ocaqdan götürün. Sonra yenə ocağın üstünə qoyun. Qaynara düşəndə yenə götürün və bu prosesi bir dəfə də təkrarlayın (3 dəfə qaynamalıdır).

Qəhvə fincanlarına süzüb süfrəyə isti-isti verin.

Nuş olsun!

Etiketlər: qoyun, üyüdülmüş, götürün, muskat, toxumlarını, Qəhvə, üstünə, ocağın, şəkər, cevizi, imkan, süfrəyə, verməyin, gəlməsinə, verin, köpük, əmələ, olsun, süzüb, Qaynayanda
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica