• Zəfəranlı lassi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1894

Tarix : 23.09.2014, 13:00

Bölmə : İçkilər

Mətbəx : Asiya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Bu maraqlı təam hind mətbəxinə aiddir.

Tərkibi:
2 st. təzə turşməzə qatıq
2 x.q. şəkər tozu
0,5 st. soyuq süd
1/4 ç.q. hil tozu
8-10 ədəd zəfəran teli
badam və ya fıstıq (bəzək üçün)
buz

Hazırlanması:
Zəfəranı 1 x.q. qaynar süddə isladın. Sonra əzə-əzə qarışdırın.

Qatıq, zəfəranlı süd, şəkər tozu, hil və südün qalanını blenderdə eynicinsli köpüklü maye alınınca çalın.

Stəkanlara süzün, buz qoyun. Xırdalanmış fıstıq və zəfəranla bəzəyin. Süfrəyə soyuq verin.

Nuş olsun!

"Bu yeməyi bişirmək prosesi nəticəsi kimi – tam bir həzdir. Və qoy, sonda yığılacaq çirkli qabların sayı kədərləndirməsin, çünki Fairy ilə ən yağlı qabların belə öhtəsindən rahatlıqla gələ biləcəksiniz. – Dadlı.az tövsiyə edir!"
Etiketlər: şəkər, fıstıq, soyuq, çalın, alınınca, köpüklü, südün, qalanını, blenderdə, eynicinsli, Stəkanlara, qoyun, Süfrəyə, verin, olsun, bəzəyin, zəfəranla, zəfəranlı, Xırdalanmış, süzün
loading...
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica