• Zəncəfilli, sodalı, acısız meyvə suyu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1680

Tarix : 21.05.2021, 18:00

Bölmə : İçkilər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 portağal
1 limon
Yarım stəkan şəkər (istəyə görə artıra bilərsiniz)
1 çay qaşığı zəncəfil
2 şüşə mineral su
3 litr su

Hazırlanması:
Portağal və limon qabığını ağ hissəyə enmədən rəndənin kiçik bir hissəsi ilə rəndələyin.
Dilimlənmiş qabıqların üzərinə şəkər əlavə edin və ciy küftə yoğurmuş kimi 5 dəqiqə yoğurun, üzərinə 1 litr su əlavə edin və yarım saat suda saxlayın.
Sıxıcı vasitəsi ilə sürtgəcdən keçirilmiş portağal və limon qabıqlarının suyunu sıxın.
Limon qabıqlarını süzgəc və ya tülbənd köməyi ilə süzün və sıxılmış meyvə suyunun üzərinə əlavə edin.
Zəncəfil, mineral su və 2 litr su əlavə edin (suyun idarəsini əlavə edin, dadına baxaraq suyun sıxlığını özünüz tənzimləyin) və qarışdırın.

Nuş olsun!

Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN