• Bol zəncəfilli limonat resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1167

Tarix : 14.07.2021, 18:00

Bölmə : İçkilər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
150 qram təzə zəncəfil
2 limon qabığı
4 limon suyu
1,5 fincan şəkər
1 stəkan su (fincan ölçüsü 200 ml)
1 şüşə mineral su
1,5 litr su

Xidmət zamanı:
limon dilimləri
təzə nanə yarpaqları
buz kublar

Hazırlanması:
Zəncəfil qabığı ilə yuyulur və rəndələnir, qazana qoyulur. 2 limon və şəkər qabığını əlavə edin. Hamısı əl ilə 1-2 dəqiqə qarışdırılır, az qala yoğrulur.
Üzərinə 1 stəkan su və 4 limon suyunu əlavə edib ocağın üstünə qoyun, zaman-zaman qarışdırın. Qaynadıldıqdan sonra dibi azaldılır, 3-4 dəqiqə saxlanılır; Sonra soba söndürülür və qarışıq soyumağa qoyulur.Sonra süzülür və sellülozla yaxşıca sıxılır. 1,5 litr su və mineral su əlavə edilir, qarışdırılır və bankaya tökülür.
Soyumaq üçün soyuducuya qoyulur. Xidmət edərkən limon dilimləri, nanə yarpaqları və buz parçaları istifadə olunur. İmmunitet sistemini gücləndirən və maddələr mübadiləsini sürətləndirən zəncəfil həqiqətən limonad üçün fərq qatır. Zəncəfil sevənlər, əminəm ki, zəncəfil içdikdən sonra boğazda yaranan yanan ləzzətdən zövq alacaqlar.

Nuş olsun!


Etiketlər: limon, əlavə, qoyulur, zəncəfil, yarpaqları, dilimləri, Sonra, sonra, Zəncəfil, qarışdırılır, mineral, fincan, qabığı, şəkər, stəkan, dəqiqə, zaman, Xidmət, gücləndirən, olunur
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN