Tərkibi:250 q (1 stəkan) moruq (təzə, yaxud dondurulmuş)
300 ml süd
200 q dondurma
3 x.q. şəkər tozu
Hazırlanması:Moruğu qazana töküb üzərinə şəkər tozu əlavə edin, ocağın üstünə qoyun.
Qaynara düşəndə ocaqdan götürün.
Süzgəcdən keçirin, soyudun.
Soyudulmuş moruğa süd və dondurma əlavə edin. Mikser, yaxud blenderdə 2-3 dəqiqə çalın.
Nuş olsun!
Etiketlər: dondurma, yaxud, əlavə, şəkər, soyudun, keçirin, Süzgəcdən, ocaqdan, götürün, Soyudulmuş, Mikser, çalın, olsun, dəqiqə, blenderdə, düşəndə, moruğa, üstünə, Hazırlanması, Moruğu